keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Loppuraskaus


Viimeistä viedään

Hei, en ole kerinnyt kirjoitella blogia pitkiin aikoihin omien kiireitteni takia. Kirjoitan lyhyesti tämän 3-4 kuukauden kuulumisista teille.
 
Elikkäs nyt viedään viimeisiä päin raskausaikaa  enään vähän yli 2 kuukautta aikaa kun pienen pitäisi syntyä. Meillä oli rakenneultra tuossa joulukuun aikoihin ja haluttiin tietää tietenkin kumpi sieltä tulee, niin meille tulee pieni prinssi. Me ollaan mietitty miljoonia nimiä, mutta aina se yks tietty vaan on se sopiva tähän pieneen perheeseen. 

Toissapäivänä mun ihanat vanhemmat yllätti ostamalla meille brion hoitopöydän tori.fi:stä, ne sai sen tosi halvalla ja sen mukana tuli monia leluja ja vähän ulkoiluvaatteita pojalle. 



Me ollaan ruettu valmistautumaan pienen tuloon, ollaan laitettu sänky valmiiksi ja alettu muutenki odottamaan jo synnytystä. Mulle kerrottiin ultrassa, että vauvan pää painaa suoraan kohdunsuuta että joudun olemaan vähän varovaisempi, että ei käynnisty synnytys vaan. Me tarkkaillaan ultrassa lapsen kasvuaki vähän enemmän viime kerralla kasvu oli vähän hidastunut mutta ei tarvinnut huolestua ollenkaan.
Mun pitää myös rentoutua vähän enemmän, koska tuntuu välillä niin kauhea painen tuonne alavatsaan että pitää istahtaa alas ja levähtää aina jonkin aikaa siinä sitten. Poika painaa jo yli 1120 grammaa ja arvioitiin paino arvio synnytykseen se taisi olla vähän yli 3 kiloa, että ei tule iso poika jos pitää paikkansa mutta sen näkee sitten!

Mulle on ollu vähän tämä odotus aika vaikeampaa kun luulin. Kaikki paino mitä mulle on tullu niin on kertyny vaan eteenpäin, niin mulla on hirveitä selkäsärkyjä alaselässä ei pysty oikein nukkumaan hyvässä asennossa enään ollenkaan. Poika liikkuu aina hullunlailla kun oon rupeamassa pitkälleen ja rauhottumaan nukkumaan, niin silloin aina alkaa kauhee hulapaloo mahassa.

Me ei malteta odottaa että tää 2 kuukautta menis, me ollaan jo tosi malttamattomia. Pitää kirjoittaa vähän useammin blogia, mutta niinkuin alussa kerroin en ole kerennyt oikein kirjoittamaan, meillä pelleili netti ja tietokone jonkun aikaan niin siihen tyssäsi kirjoittaminenkin vähäksi aikaa, mutta nyt kirjoitin pitkästä aikaa teille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti